Linked in icon Facebook ikon

Tlf: 67 17 74 40


Personvernerklæring

I denne personvernerklæringen vil vi beskrive hvordan ARBA behandler personopplysninger på våre nettsteder.

Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 første ledd).

ARBA, ved administrerende direktør, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedene våre. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics

Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern.

Jobbfrukt

På våre nettsider kan du bestille jobbfrukt for din virksomhet. Vi ber da om ditt navn og kontaktinformasjon.  Personopplysninger vi får inn ved bestillinger av jobbfrukt, blir ikke benyttet til andre formål enn jobbfrukt.

Informasjonskapsler

Noen tjenester er avhengig av at det benyttes en nettleser som kan håndtere informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er små filer som lagres på den besøkendes datamaskin, slik at tjenesten for brukertilpasning av nettsiden skal fungere. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for brukerne av nettsiden, og gjør at ARBA kan tilby en tjeneste som fungerer best mulig. Bruk av informasjonskapsler kan slås av og på i de fleste nettlesere via egne menyvalg.

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler

Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din. På nettvett kan du lese om hvordan det kan gjøres. 

Personvernombud

Arba har eget personvernombud. Personvernombudet kan gi råd og veiledning generelt om Arbas behandling av personopplysninger og hjelpe deg med å ivareta dine personverninteresser. Spørsmål knyttet til bruk av personopplysninger på arba.no kan rettes til personvernombud Hege Huus-Hansen: hhu@arba.no  

På denne siden brukes informasjonskapsler ("cookies") til å få statistikk over bruk av sidene våre og for å gi ekstra funksjonalitet til deg. Vi kan også bruke cookies i forbindelse med markedsføring av våre produkter og tjenester. Ved å fortsette å bruke siden bekrefter du at du godtar det. Du kan lese vår cookie-/personvernserklæring her

Dette er Arba inkludering AS:

Følg oss:

Facebook ikon Linked in ikon

Besøksadresse:
Baker Østbys vei 10, 1351 Rud
Postadresse: Postboks 128, 1309 Rud
Tlf: 67 17 74 40
E-post: firmapost@arba.no

Personvernerklæring

Arbeid og inkludering
Ringer i vannet
equass
Utviklet av Imaker as